Puistikossa puhisee (Botellón 2011)

Aikalaiskirjoitusten pohjalta kerromme teille kesäyön kuhinasta, muhinasta ja suhinasta etc. Ajasta jolloin naiset olivat humalassa ja miehet olivat kännissä. Golden days.

Alaikäisten ryhmittyminen Kupittaan puistoon houkutti meidät vanhat pervertitkin paikalle. Elina ja Sofia yrittivät soluttautua 16v mopopoikien seuraan. Pojat pyysivät näitä siveellisiä neitokaisia todistamaan ikänsä mopokortteja vilauttamalla. Aika kadota paikalta.

Paraikaa Ilona hengasi Fat Cow:n kanssa. Mutta Sofia ja Elina viihtyivät ghettokerhon sijaan eliitin parissa. Eikä Elinan ja Sofian monitulkintaiset ja syväluotaavat jutut oikein uponneet kyseisillä hoodeilla eleleville. Aika kadota paikalta.

Axu todisti jälleen kuinka finlandssverige hän onkaan. Onneksi se meni täysin läpi porukkaan soluttautuneille vakoojille. Aika vakoojien kadota paikalta.

Paikalle saapui Matrix-takissaan vanha tuttu. Eikä selvästikkään niin miellyttävä, sillä Axu ja Il-Mari vaihtoivat einiin mairittelevia kommentteja kyseisestä herrasta. Takinkääntäjä-Axu paljasti jälleen todellisen nahkansa. Suloisen kuoren alta paljastui kaksinaamainen lumikko (est: nirkki.)

A: MOI MATRIX
M: Moimoi Axu ja moikka Il-Mari!
I:.................................................. (katse vaelteli kaikkialle muualle paitsi Matrix-mieheen.)
Aika Matrixin kadota paikalta.

Kuten tällaisiin ulkoilmatapahtumiin aina kuuluu, sisälsi ilta rikkinäisiä laseja, puskaureaa, oksennusta, raiskauksen ja maailman parasta seksiä.

. Bookmark the permalink.

2 Responses to Puistikossa puhisee (Botellón 2011)

  1. AXU says:

    Mis mun plexit?

  2. TA says:

    pitäskö meiä tietää?? :(

Leave a Reply

paskaa niskaan!