Kesäyön unelmia Pihan Perällä

Rauhallinen ajomatka keskeytyy puhelimen soidessa. Kukahan se voisi olla, Elina pohtii, mutta näytössähän se lukee. "Moi, missä sä oot?" kuuluu luurista uljas miehen ääni. Elina tietää heti, mitä kyseinen herra haluaa ja tietää myös, ettei vastaan ole panemista. "Se olis keittoo" kertoo Jukka puhelimessa ja sitten se olikin menoa.

Elina ja Sofia juoksevat hiukset hulmuten lähimpään kauppaan hakemaan illasta mahdollisimman nautinnollisen tekevät tarvikkeet. He ehtivät juuri ja juuri ennen kauppojen sulkemisaikaa. Matkan varrelta he poimivat kyytiinsä erään yksinäisen naisen, joka ei meinannut millään suostua mukaan matkaan. Muut jo kaipaavat näitä nuoria villikkoja ja soittelevat heidän peräänsä siinä toivossa että saisivat kohta saunaseuraa. Pian he viilettävätkin jo hovikuskinsa kyydissä posket innosta punoittaen kohti Hellun salaista metsämökkiä.

Kun neidot pääsevät perille, muu porukka on jo aloittanut lihojen lämmittelyn. Tölkit aukeilevat tasaiseen tahtiin ja pöydän yli vaihdetaan kiihkeitä katseita. Keskustelu käy kuumana ja muiden ihmisten tekemisiin pureudutaan jatkuvasti syvemmin. Mutta ihan hyväntahtoisesti huumorimielessä tietenkin...

Kun muut miehet saunoivat, päätti Jukka näyttää neidoille, kuinka lantio liikkuu. Samalla Il-Mari myrkyttää kehoaan häiritseviä kutinaa aiheuttavia pieneliöitä erittäin tehokkaasti. Axu on jäänyt koukkuun uuteen harrastukseensa, kun on kerran saanut heitettyö nesteet naisten (tai miesten) päälle, ei siitä ole helppoa päästä eroon. Axu jatkoi taas siiderisuihkutteluaan innostaen muutkin siihen mukaan. Seuraavaksi seurue siirtyy laiturille seuraamaan Hellun ja Jukan läheisiä tunnelmia laiturin rappusilla.

Puheensorina hiljenee, kun vihreä valo kajastaa pimeydestä. Se ei voi olla ketään muu kuin Kalevi, joka ei miehenä pysty seuraamaan edes kahtaa Sofian ohjetta: Paita päälle ja laaseri kotiin. Kylmenevä ilta oli onneksi saanut Kalevin laittamaan paidan päälleen. Tässä välissä pussyboy Axu karkaa paikalta kuskinsa Il-Marin kanssa kiusallisten katseiden ja lasersäteiden ristitulesta. Mutta pian paita ja housutkin olivat pois, sillä Kalevi ja Cotton päättivät liittyä hikiseen miesten saunavuoroon.

Loppuilta olikin täynnä sähköistä tunnelmaa, vai oliko sittenkään? Sen päätät sinä.

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

paskaa niskaan!